Clinical Trial Center (CTC)

KWF – Subsidie klinische studies

Logo KWF

Bent u van plan een onderzoeksvoorstel in te dienen bij KWF Kankerbestrijding om financiering (subsidie) aan te vragen voor uw klinische trial? De komende deadline voor indiening hiervan is 5 juni 2019 (12:00u)! (zie ook de website van KWF).

Wellicht kan het Erasmus MC Clinical Trial Center (CTC) u hierbij van dienst zijn!

Erasmus MC – Clinical Trial Center
Het CTC kan u ontzorgen bij de opzet en uitvoer van klinisch onderzoek en biedt een breed scala aan professionele dienstverlening aan, zoals het indienen van uw onderzoeksdossier bij de betreffende instanties (zoals: METC, CCMO, EudraCT), klinische databasebouw- en beheer, lokaal datamanagement (data entry), datavalidatie- en schoning, safety management (verwerking SAEs), projectmanagement (bij single en multi center onderzoek), en monitoring.

Ondersteuning bij subsidieaanvraag
Wanneer u het CTC wilt inschakelen en interesse heeft in het uitbesteden van werkzaamheden, kan het CTC u helpen bij de KWF-subsidieaanvraag. Wij zullen hiervoor een passende offerte opstellen, die onderdeel uitmaakt van het subsidie dossier. KWF Kankerbestrijding kan deze activiteiten namelijk (deels) financieren met een subsidie.
Ook wanneer u advies wilt bij het schrijven van het studieprotocol en aanverwante documenten ten behoeve van de subsidie aanvraag, bent u bij het CTC aan het juiste adres.

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van onze diensten, vul dan uiterlijk 22 mei ons aanmeldformulier in via de knop ‘Studie aanmelden’ bovenaan deze site. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen via intake.ctc@erasmusmc.nl.