Clinical Trial Center (CTC)

KWF – Subsidie klinische studies

Logo KWF

Bent u van plan een onderzoeksvoorstel in te dienen bij KWF Kankerbestrijding om financiering (subsidie) aan te vragen voor uw klinische trial? De komende deadline voor indiening hiervan is 18 december 2019 (12:00u)! (zie ook de website van KWF).

Wellicht kan het Erasmus MC Clinical Trial Center (CTC) u hierbij van dienst zijn!

Erasmus MC – Clinical Trial Center

Het CTC kan u ontzorgen bij de opzet en uitvoer van klinisch onderzoek en biedt een breed scala aan professionele dienstverlening aan, zoals het indienen van uw onderzoeksdossier bij de betreffende instanties (zoals: METC, CCMO, EudraCT), klinische databasebouw- en beheer, desgewenst inclusief vragenlijstonderzoek- en logistiek, een randomisatiemodule of Drug Supply Management module, lokaal datamanagement (data entry), datavalidatie- en schoning, safety management (verwerking SAEs), projectmanagement (bij single en multi center onderzoek), en monitoring.

Ondersteuning bij subsidieaanvraag

Wanneer u het CTC wilt inschakelen en interesse heeft in het uitbesteden van werkzaamheden, kan het CTC u helpen bij de KWF-subsidieaanvraag. Wij zullen hiervoor een passende offerte opstellen, die onderdeel uitmaakt van het subsidie dossier. KWF Kankerbestrijding kan deze activiteiten namelijk (deels) financieren met een subsidie.

Ook wanneer u advies wilt bij het schrijven van het studieprotocol en aanverwante documenten ten behoeve van de subsidie aanvraag, bent u bij het CTC aan het juiste adres.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van onze diensten, vul dan uiterlijk 6 december 2019 aanmelden via een email naar intake.ctc@erasmusmc.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen via intake.ctc@erasmusmc.nl.